Boemia Apartments promovează un nou stil de viață pentru segmentul rezidențial de lux al Bucureștiului, neo-boema. Un ansamblu rezidențial tip boutique, situat în centrul capitalei, pe bulevardul Mărășești nr. 125, cu regim mic de înălțime 2S+P+5E și care însumează un total de 75 de apartamente, cu 2 și 3 camere, dar și duplexuri.

Boemia Apartments este un proiect premiat internațional cu distincția Best Architecture Multiple Residence România în cadrul European Property Awards 2019. Eforturile și rezultatele echipei noastre au fost recunoscute astfel în cadrul celui mai important eveniment de real estate, International Property Awards, promotorii excelenței în piața imobiliară internațională.

Desăvârșirea unei creații stă întotdeauna în detalii. Standardele ridicate se impun în primul rând prin închideri și compartimentări inteligente. Cu pereți exteriori și de compartimentare realizați din materiale de cea mai bună calitate, aceștia vor excela prin rezistența crescută la foc, proprietăți fonice ridicate și durabilitate extinsă. Competențele hidroizolațiilor, ale tâmplăriei, iluminatulului, dar și lifturile, toate traduc compoziția unui proces compact – viitorul tău apartament.

Toate apartamentele din catalogul Boemia vin însoțite de un pachet prestabilit cu elemente din gama Smart Home, pentru ca siguranța și confortul tău să reprezinte balansul perfect dintre sustenabilitate și tehnologie.

Fie că vorbim de interfoane și videointerfoane, prize inteligente sau detectoare de fum și apă, vei deține controlul atât local, cât și de la distanță, doar cu ajutorul internetului și a unor aplicații dedicate. Fiecare dispozitiv în parte este îmbrăcat într-un design special, este dedicat unor forme, linii și materiale deosebite, iar contextualitatea lor va fi una extrem de flexibilă, acesta adaptându-se cu succes în orice loc al casei tale.

Apartamentele noastre îmbină arta vizuală de excepție cu sunetele profunde ale muzicii interioare. Înainte să arate bine, trebuie să îți sune bine.